Gitte Harbo

Mirelligt!

 

Oj oj oj, nu har det hänt så mycket sedan jag uppdaterade bloggen sist.

Igår, Lördag, hade vi invigning av vårt “energicenter”, detta inleddes med att vi klippte ett mörkrosa band, och att vi sedan mediterade i grupp utomhus. Lenamo Pedersen slog på en stor, mäktig gong för att inleda meditationen och för att avsluta meditationen. Energicentret innebär att vi ska samla energier till denna plats, alltså till vår gård, för att andra ska kunna komma hit och meditera, antingen ta med sig god energi härifrån, eller ge god energi till platsen. Detta är väldigt kraftfullt och eftersom vår gård redan känns som en plats fylld av fin energi så är det en naturlig plats att skapa ett sådant här energicenter på. Denna idén kom ifrån Signar Mukka när han var här hos oss sist i Maj. Då presenterade han denna tanke för mig och min mamma, Anette, och vi tyckte såklart att detta lät jättebra! Tänk att ha en sån underbar plats att vistas på varje dag!

Vår tanke är att från och med nu kan man komma och sätta sig i vår “park” som är framsidan av gården, i anslutning till parkeringen. Där kan man alltså hitta en bra plats att sätta sig, eller lägga sig, och meditera eller bara vara. Vi har en “berså” i mitten av parken, det är en häck som är formad som en halvcirkel. Den ger ett visst vindskydd och den är ett bra ställe att sitta på. Framöver ska vi bygga någon form av pergola där man kan ha vind- sol och regnskydd att sätta sig under. Längre fram i tiden ska vi ju tömma och renovera ladan och då kan man ha större gruppmeditationer där alla samlas utomhus men om vädret inte är bra så kan vi vara i ladan och meditera!

 

 

 

 

Så vi kommer att byta namn på vårt ställe, vi kommer att kalla det för “AURA Österlen”, men detta kommer att ske i en övergång. Vi kommer att ha kvar Logi Gamlegård ganska länge, för att alla ska hänga med på namnbytet. Ny logga kommer snart! Duktiga Emilia Belokozovska gör vår nya logga, samt vårt grafiska språk, stay tuned för detta!

Tidigare i veckan kom en fantastisk kvinna till gården, nämligen duktiga Mirelle Stoor som har Instagramkontot @designbymirelle och är specialiserad på inredning, Feng Shui och blommor! Hon och hennes sällskap har bott hos oss några nätter nu och Mirelle deltog på meditationen samt hade en inbokad privat sittning hos Signar Mukka. Jag är så glad att jag träffat henne, och det tackar jag Julia Calvo för <3 Julia tipsade nämligen Mirelle om vårt ställe och sa att det var så “Mirelligt” vilket Mirelle håller med om och det är så roligt att få så mycket beröm av just en tjej som Mirelle! Så tacksam över detta mötet och hoppas på fler framtida träffar med henne 😉

 

 

 

 

Under Lördagen, dagen för meditationen och invigningen av energicentret, så kom även Kajsa Magdalena Baekmark förbi och hälsade på. Hon bor bara 4 minuter från gården, i Ramsåsa skola. Så kul att hon äntligen kom förbi och att jag fick visa henne stället och berätta om alla mina visioner. Jag kan pladdra på i en evighet när jag ska berätta om alla idéer och planer jag har, så man får ibland försöka skärpa sig så att folk inte får sår i öronen.. Kajsa hade med sig underbara dahlior som hon hittat på ett självplock i närheten, Österlen alltså. <3

 

 

 

 

 

Med detta sagt så önskar jag alla en fantastisk start på den nya veckan! Jag är fylld med energi och morgondagen bjuder på ännu en meditation. Nu ska jag meditera så ofta jag kan för att fylla på här med dessa sprudlande energier jag har inom mig. Där har jag massor att dela med mig av.

Meditationen imorgon leds av Signar Mukka, är gratis och börjar kl. 18.00 i vår yogasal eller utomhus om vädret tillåter. Man bör anmäla sig med sms till 0706-566430, så vi har en uppfattning om hur många som kommer.

 

 

((PS: Vi hade också en fantastisk kväll efter veckans absolut varmaste dag, då vi åkte till Sandhammaren med min bror och hans familj, alla 5 barnen. Vi åt glass och när vi kom hem hämtade mamma pizza. Diet när man kommer hem till rutiner om en vecka!!!!))

 

 

 

 

 

Varmt välkomna till oss, när ni vill.

 

 

 

/Gitte <3

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats