Gitte Harbo

Ljuva möten

 

På bilden syns min mamma, Anette, min son, Rio, och Caroline.

 

 

Wow.

Att känna förundran är något som känns härligt i kroppen, och som vi mår bra av. Senast jag hörde någon prata om detta, att känna förundran, var när tjejerna Elin, Caroline och Kristin var på besök hos oss på gården.

Caroline, “wholistically” på Instagram, pratade om just detta. Att åka till havet, ta in intrycken, reflektionerna i vattnet, andas, känna förundran över moder jord. Detta är något vi ibland tycks glömma i vårt inrutade vardagsliv och det är viktigt att stanna upp.

På grund av denna rådande situation i världen kan det dock vara så att allt fler faktiskt har stannat upp nu och funderar över vad som egentligen är viktigt i livet, kanske tar man mer kontakt med sina äldre släktingar, åker på utflykt med barnen, njuter av kaffet i morgonsolen. Så viktigt.

 

 

 

 

 

För att återkomma till när dessa tre underbara tjejer var på besök hos oss, så vill jag säga: Wow. Så härliga människor. Jag kände genast, låt oss vara vänner! 🙂 Haha.

Elin “longingforlennon” eller “bodilvintage” på Instagram, driver en vintagebutik i Stockholm, där det naturligtvis blir mycket fokus på återbruk av gamla ting, och hållbarhet! Det som jag älskar! Inredning, vackra saker, återbruk, hållbarhet, att inreda personligt!

Caroline “wholistically” på Instagram, jobbar som holistisk hälsocoach. Hon pratar varmt om att jobba med insidan, att meditera och må bra inifrån och ut.

Kristin Beyer, en vän till dessa tjejer, jobbar just nu med betalningslösningar online, älskar också att meditera och prata om spirituella ting.

Fantastiskt att få träffa er, jag är så tacksam!

 

Vi hade en mysig kväll, då min man José grillade pizza till oss, och tjejerna tog med rosévin och bubbel! Vädret var på vår sida, strålande sol, dock lite blåsigt, så att vi fick anledning att sitta inne i orangeriet! José gjorde surdegspizza som han förgräddade lite i ugnen med tomatsås på, sedan la han på mer tomatsås och all topping, grillade pizzorna på en “vanlig” grill med lock, men la dom på en pizzasten som legat länge i grillen och blivit varm. Så det blev som härliga stenugnsbakade pizzor!

På tal om detta så har vi planer på att bygga en “Sydamerikansk grill”, alltså en murad grill där man använder sig av ved, som man gör i t.ex. Argentina, där José har sina rötter. Min kära man är väldigt duktig på att baka bröd, och han tänkte hålla i surdegskurser, pizzakurser, och så pratar vi om “Asado-kvällar” alltså Sydamerikanska grillkvällar! Framtiden kommer att bli fab!!!!

 

 

 

 

För att summera detta inlägg så har jag, mamma, och dessa tre underbara tjejer från Stockholm pratat om ett samarbete till sensommaren!

Vi spånar på att sätta ihop ett retreat på vår gård, med fokus på hälsa! Men mest hälsan som kommer inifrån, att känna förundran, att landa i nuet, träffa människor som man kan dela tankar och känslor med, och njuta av naturen.

 

Stay Tuned!

 

Ha det bäst, Varm kram Gitte

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats