Gitte Harbo

Inspiration i Novembermörkret

 

Jag vill inleda med att säga att jag hoppas att alla tar hand om varandra och uppskattar varje dag. Vi behöver hålla ut ett tag och se detta vända, ljuset finns där framme.

 

Jag är väldigt inspirerad nu, trots Novembermörkret. Jag har planer på att renovera vår matsal, tömma ladan och garaget. I garaget vill jag ha en Gårdsbutik i framtiden, eller i alla fall till sommaren. Allt tar sin tid men det går framåt.

Vi hade nyligen ett pastaevent med Jennifer från Ciao Lola, väldigt mysigt och lyckat.

www.ciaolola.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu blir det paus med event, däremot planerar jag en Julmarknad på ett NYTT SÄTT, alltså utan fysiska utställare på plats, med självbetjäning. Jag kommer dock att vara på plats och se till att där endast är max 8 personer i vår lada samtidigt. (Ladan är som en utomhusmiljö)

Dessutom ska julmarknaden sändas på Instagram och då ska man känna att man deltar utan att behöva vara på plats fysiskt. Kul va?

Detta sker 12/12 kl 11-17, var med då!

 

I detta inlägget tänkte jag dela med mig av lite bilder som är härliga att titta på!

 

 

 

 

 

 

Keramik Katrine

www.keramikkatrine.com

Snart i vår shop!

 

 

 

Systrarna Lindskogs Trädgårdsdesign

 

 

 

Kajsa Magdalena

www.kajsamagdalena.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats