Gitte Harbo

Aura

 

 

 

 

Jag tänkte skriva lite om gårdens framtid och därför ska jag nu berätta om Aura.

Vi har länge spånat på vilket namn gården ska få, istället för Logi Gamlegård. Anledningarna till att vi vill byta namn är många faktiskt.

Det är främst för att det hetat Logi Gamlegård länge innan och det finns en hel del gamla uppgifter ute på nätet som inte längre stämmer, gammalt telefonnummer, gamla hemsidor osv osv. Detta kan såklart göra nya gäster förvirrade när de letar information om oss. Dessutom är inte Logi Gamlegård samma som det en gång var, konceptet som vi vill utveckla och stilen som vi vill ha stämmer inte överens med hur det var för 10 år sedan när det var andra ägare.

Ordet “Logi” är ett ord som många inte riktigt förstår. Vissa vet inte vad det betyder, vet inte hur det ska uttalas osv, därför kan jag tycka att det är en anledning till namnbyte.

Gamlegård finns det många gårdar som heter. Väldigt många gamla gårdar är döpta till Gamlegård och om en gäst slår in endast det ordet i GPSen så kan den hamna lite var som! Det finns en gård på andra sidan om vägen till oss som heter Gamlegård och där hamnar många.

Så här har vi några av anledningarna till att vi vill byta namn! Dessutom tycker vi att det är bra att byta när vi nu ska visa att konceptet är nytt och stilen är annorlunda!

 

 

Logga av Emilia Belokozovska, Embe designs. 

 

 

 

Vi vände och vred på ord och bokstäver och kom till slut fram till att “Aura Österlen” är ett vackert namn. Vi skissade på logga och vår duktiga grafiska designer Emilia Belokozovska gjorde en fantastisk logga till AURA!

Men så när vi skickade in till Bolagsverket så blev namnet inte godkänt…. Detta är lite typiskt mig för jag är ibland lite snabb när jag är exalterad och har bra idéer som jag vill ska bli verkliga NU!!!!

Så alltså blev namnet Aura inte godkänt och vi kände att vi fick komma på ett nytt namn! Min man, José, kom på det nya namnet som vi nu bestämt oss för, gjort en logga till, och som är godkänt av Bolagsverket! Wooho!

Så den lösningen vi faktiskt kommit på är att “Aura Österlen” ändå ska stanna hos oss, det är namnet på den delen av verksamheten som är mest inriktad på det spirituella. Så när vi har spirituella evenemang, så som t.ex. vecka 16 när mediet Signar Mukka kommer till oss igen, då är det under Aura Österlen.

 

 

Vårt nya superfina namn som vi nu bestämt oss för, det kommer vi att presentera i mars månad! Så håll ut lite till.

Emilia Belokozovska har gjort den nya underbart fina loggan och Jamie Andersson på Skanea media hjälper mig att bygga den nya, fina hemsidan!

Så, så kan det gå när jag är lite för snabb. Men Aura finns kvar. På en liten hörna.

 

Ha en fin söndag, njut av dagen, kanske av snön. Vila. Mys. Sov. Andas. Puss <3

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats