Gitte Harbo

Allt faller på plats

 

 

 

 

Precis i rätt tid, som det ska vara, så faller allt på plats. Trots Corona-kris och turbulens i världen så känner jag att allt faller på plats precis som det är menat. Jag sa redan förra året att 2020 skulle bli förändringarnas år. Det blev det.

Mycket turbulens ligger i luften, för alla, känns det som!

Nu laddar vi inför kommande event med mediet Signar Mukka! Den 1 Augusti ska vi ha en stor gruppmeditation på vår gård, i parken, alltså utomhus. Tanken är att samla massa starka och positiva energier för att ladda vår plats med dessa! Otroligt spännande ska det bli! I samband med detta event så ska vi inviga vårt nya namn, AURA Österlen. Framöver ska vi byta namn, koncept och image.

Idag hade jag ett fint och varmt möte med en lokal biodlare, Lisa, här på andra sidan om vägen från oss! Vi kom fram till att vi ska ha hennes nyslungade honung till salu hos oss. Underbart med närproducerat! Dessutom var Lisa en oerhört varm och vänlig människa som man gärna har omkring sig.

Vi har verkligen högsäsong just nu, det är fullbokat VARJE dag och oerhört mycket nya människor att samtala med. Gästerna ger oss så mycket positiv energi, de är så glada och uppmuntrande, vilket gör oss så stärkta i det jobb vi lägger ner! Vi tackar och bugar till alla som stöttar oss och ger oss positiv energi <3

Tack också till alla som delar så fina bilder på vår gård på Instagram! Det tas bilder ur vinklar jag aldrig tänkt på, att de kunde vara så vackra! Dena här bilden till exempel, tagen av Ulrika Åberg här om dagen.

 

 

 

Nya uppdateringar kommer snart!

 

Allt gott // Gitte

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats